Golfkarren - Vansteenland Electric

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Golfkarren

 

Golfkarren

Vansteenland Electric is leverancier van de alom zeer bekende Amerikaanse golfwagens voor de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Egypte. Deze legendarische fabrikant zorgt voor (elektrische) golfkarren en kleine (aangepaste) bedrijfswagens. Als innovatief bedrijf richten wij ons op elektrische voertuigen voor de particuliere gebruiker en bieden bedrijven in o.a. de toeristische sector, gemeentes en (overheids)instellingen onze praktische, functionele en energiezuinige voertuigen aan voor het vervoeren van gasten, personen en/of goederen.

De vele modellen, accessoires en opties maken de golfkar geschikt als multifunctioneel voertuig inzetbaar voor het vervoeren van personen en/of goederen. Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke en functionele oplossing voor uw bedrijf? De Amerikaanse golfkarren (vanuit fabriek geschikt voor de openbare weg) bieden ook voor u de oplossing.

Vansteenland Electric is dé oplossingsgerichte partner voor uw mobiliteit. Wij leveren onze elektrische golfkarren aan bedrijven en instellingen in de volgende sectoren: hotels (vervoer gasten/goederen), openbare diensten (politie, ambulance, brandweer, ziekenhuizen,gemeente, begraafplaatsen), toeristische sector (toeristische routes, luchthavens, etc.), transportmiddel (havens, bedrijfsterreinen, fabrieken, etc.), reclame- en evenementenbureaus, alternatief vervoermiddel (pretparken zoals plopsa, dierentuinen, ouderen, etc.).

Onze elektrische golfkarren zijn onderhoudsvriendelijk, elektrisch (zuinig/milieuvriendelijk) en voor vele toepassingen inzetbaar. Vansteenland Electric importeert de originele Amerikaanse golfwagens naar haar assemblage bedrijf in België en voorzien de golfkarren van originele accessoires (verlichting, veiligheidsgordels, etc.) zodat de voertuigen geschikt zijn voor de openbare weg. Voertuigen voor klanten in België worden voorzien van een Belgisch kenteken. Voor klanten in het buitenland worden voertuigen gebruiksklaar, volgens de lokale wetgeving, afgeleverd. Onze voertuigen zijn uit voorraad leverbaar.

VERKOOP SPECIFICATIES

Vansteenland Electric levert alle uitvoeringen van elektrische golfkarren. De wagens worden gemaakt voor de golfbaan (niet geschikt voor de openbare weg) maar zijn praktisch gezien natuurlijk geschikt voor vele doeleinden (op eigen terrein). Wij leveren de golfkarren hoofdzakelijk af als alternatief voertuig voor de openbare weg. Zo voorzien wij de voertuigen van verlichting en veiligheidsgordels.

VERKOOP OPTIES


De golfwagens zijn leverbaar in verschillende modellen voor 2 en 4 passagiers en voorzien van een luifel. Optioneel zijn de golfkarren geheel afsluitbaar (informeer naar de mogelijkheden).

Extra passagiers vervoeren? De golfwagen tram (aanhanger, voorzien van luifel) maakt het mogelijk tot 8 passagiers extra te vervoeren.

De golfwagen Transporter is geschikt voor het vervoeren van goederen. Deze uitvoering is, door middel van zijn extra laadruimte, zeer geschikt voor het vervoeren van goederen.

Extra goederen vervoeren? Het is zelfs mogelijk allerlei modellen aanhangers te bestellen.

Het is bijna onmogelijk om alle modellen en opties van de Amerikaanse golfwagens te benoemen. Wij komen graag met u in gesprek om uw toekomstige elektrische mini voertuig(en) samen te stellen. Vansteenland Electric levert de golfwagen die voldoet aan uw verwachtingen en wensen.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu